Autobusa vadītājs uz tilta pamanīja dīvainu meiteni. Tikai ar vienu jautājumu viņš izglāba viņu no pašnāvības! FOTO/ VIDEO

1

Dzīvē vienmēr ir vieta varoņdarbiem. Kas ir varoņdarbs? Daudziem šķiet, ka tas ir kaut kas pāri cilvēka spēju robežai. Bet biežāk vislabākie un lielākie darbi tiek izdarīti nejauši. Rīcībai nav nepieciešams sagatavoties. Tikai kādā brīdī cilvēks saskaras ar izvēli: būt vienaldzīgam, vai sniegt palīdzīgu roku…

Ar šādu izvēli saskārās Darnels Burtons- autobusa vadītājs no Ņujorkas. Viņš jau bija sācis ierasto rīta maršrutu, kas iet pāri tiltam, kad ieraudzīja stāvam otrā margu pusē sievieti. Gandrīz bez domāšanas viņš apturēja autobusu, izgāja ārā un piesardzīgi devās pie svešinieces.

“Vai jums viss labi?” jautāja Darnels, lai kaut kā nomierinātu viņas nestabilos nervus. Tad viņš izstiepa roku un palīdzēja pārkāpt uz ietves.

Saprotot, ka viņa, visticamāk, tagad ir briesmīgā stāvoklī, vīrietis apsēdās blakus viņai un sāka kaut ko runāt. Tas bija nepieciešams, lai mainītu sievietes domas. Bail iedomāties, kāda traģēdija būtu varētu notikt, ja viņš neapstātos uz šī tilta.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru